Προφίλ

«Καλύπτουμε» με ποιότητα τις απαιτήσεις σας

H MARGIO ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1985 από έμπειρα στελέχη που είχαν ήδη πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην παραγωγή υφασμάτων. Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό επιχειρήσεων μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, catering). Γρήγορα, χάρη στην ποικιλία και την ποιότητα των υφασμάτων της και τη λειτουργικότητα των προτάσεών της, κατέστη πρωτοπόρος στο χώρο και κυρίως στην κατασκευή τραπεζομάντιλων, καλυμμάτων καρέκλας, κουρτινών και ειδικών κατασκευών. Το 1990 εξαγοράζοντας μια εταιρεία παραγωγής ενδυμάτων εργασίας με 20ετή πείρα κάνει ακόμα πιο ισχυρή τη θέση της στην αγορά, καλύπτοντας πλέον με υπευθυνότητα και ποικιλία λύσεων όλα τα τμήματα ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης.

Σήμερα στις ιδιόκτητες άνετες κτιριακές εγκαταστάσεις με σύγχρονο εξοπλισμό, καταρτισμένα στελέχη και έμπειρους και μόνιμους τεχνίτες, όλοι οι άνθρωποι της MARGIO, εγγυόμαστε τις άμεσες παραδόσεις και την υψηλή ποιότητα ραφής.

Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να καινοτομούμε με στόχο να παραμείνουμε οι πολύτιμοι συνεργάτες σας, όπως είμαστε τόσα χρόνια.

 

Πρωτοπορία στα τραπεζομάντιλα και καλύμματα καρεκλών

Προσφέρουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε τραπεζομάντιλα, καλύμματα καρεκλών, κουρτίνες που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και προσωπικότητα στον χώρο σας.

Η παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται εξ ολοκλήρου στους χώρους μας, με σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό για τη συνεχή παρακολούθηση της ποιότητας. Όλα μας τα προϊόντα είναι απόλυτα ανθεκτικά στον χρόνο, ώστε η επένδυσή σας να είναι πιο αποδοτική, αλλά και σε όλες τις συνθήκες σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο.

Πολλά από τα προϊόντα μας υπάρχουν σε stock για άμεση παράδοση.

Έμπειροι συνεργάτες μας έρχονται στον χώρο σας και σας προτείνουν λύσεις για το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα, προσαρμοσμένες ειδικά στις ανάγκες εξοπλισμού του δικού σας επαγγελματικού και ξενοδοχειακού σας χώρου.

 

Πρωτοπορία στα ενδύματα εργασίας

Τα ενδύματα εργασίας MARGIO σχεδιάζονται με στόχο να δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για ευχάριστη και αποδοτική εργασία, καλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές αισθητικής και ασφάλειας.

Είναι μελετημένα για να ανταποκρίνονται απόλυτα στις διαφορετικές απαιτήσεις που δημιουργούν οι διαφορετικές συνθήκες εργασίας σε κάθε τμήμα της επιχείρησης. Συμβάλλουν στην αισθητικά σωστή και ομοιόμορφη εμφάνιση του προσωπικού, ενισχύοντας την εικόνα και την ταυτότητα της επιχείρησης.

Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στον δικό σας σχεδιασμό, αλλά και σε σχέδια που δημιουργούνται αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες με το λογότυπό σας τα εταιρικά σας χρώματα κλπ.